Stearik Asit - 1 Kg - Genel Kimyasallar / Hammadde Dünyası | Lider Güvenilir Online Hammadde Marketi
Bugün 10 Aralık 2018, Pazartesi             

 

     150 TL üzeri ücretsiz kargo

Telefonla Sipariş
 

Banka Hesap Bilgileri
 

Çalışma Saatlerimiz


Kapida Odeme Kredi Karti Nakit
 

Güvenli Alışveriş


 

   Facebook Adresimiz Love Google+ Hesabımız  Instagram Hesabımız  

            Pinterest Hesabımız Youtube Hesabımız

Site Haritası İzmir Manisa Ankara Adana  Adıyaman 

Afyonkarahisar Ağrı Amasya Antalya Artvin Aydın 

Balıkesir Bilecik Bingöl Bitlis 

Halı Şampuanı Halı Yıkama Şampuanı

Genel Kimyasallar    /   Deterjan ve Kozmetik Kimyasallari Kategoriler

Stearik Asit - 1 Kg

Stearik Asit - 1 Kg
22 TL

STEARIK ASIT

Stearik asit nedir? Ne ise yarar? Ozellikleri ve Kullanim alanlari nelerdir?

 

Stearik asit, CH3(CH2)16COOH formülüyle gösterilen doymuş bir yağ asididir. Çoğu hayvan ve bitkiden elde edilen katı-sıvı yağlarda, ekseriya gliserid stearin şeklinde bulunur.
 

Özellikler:

Doğadaki en bilinen 18 karbonlu uzun zincirli alifatik bir karboksilik yağ asididir. Bitkisel ve hayvansal yağdan türetilir. Süt yağları (%5-15), domuz yağı (%10), donyağı (% 15-30), kakao ve shea ağacı yağı (% 30-35) stearik asidin en zengin kaynaklarıdır. Stearik asit, hidrojene katı ve sıvı yağların ana bileşenidir (yaklaşık % 90). Uzun hidrokarbon zinciri hidrofobiktir, suyun yerine katı ve sıvı yağları çeker. Bir çok doymuş yağın aksine sterarik asit kandaki kolesterol seviyesini yükseltmez. Çünkü sindirim sırasında karaciğerdeki enzimler onu doymamış yağa dönüştürür.

Kullanım alanları:

İlaç ve kozmetik sanayiinde emülgatör olarak, tekstilde yardımcı madde olarak kullanılmaktadır. Stearik asidin sud kostik ile muamelesiyle traş sabunu elde edilebilir. Yaygın bir şekilde bir yağlayıcı ve endüstriyel preparatlarda bir katkı olarak kullanılır. Metalik stearatlar, ilaçlar, sabunlar, kozmetikler ve gıda ambalajı üretiminde kullanılır. Kauçuklarda bir yumuşatıcı, hızlandırıcı aktivatör ve dağıtıcı ajan olarak kullanılır. Mayonez ve terayağı gibi bir karışımda olduğu gibi, bir emülsifiye edici olarak yağ ve suyu karıştırmaya yardım eder. Diğer kullanım alanları; mum, köpük önleyici, yağlayıcı ajan, balmumu esteri, amin ve hidrolik ajan uygulamalarıdır.

 

KAPIDA ODEME: 27 TL

HAVALE-EFT: 22 TL (INDIRIM)

 

150 TL ve Uzeri Ucretsiz Kargo

 

Stearik Asit Hammaddesi Ucretsiz Kargo

 

lara escort istanbul escort bakırköy escort istanbul escort esenyurt escort escort istanbul kadıköy escort taksim escort ataşehir escort kadıköy escort beylikdüzü escort escort kadıköy bodrum vip escort

bodrum escort